Zoek
Sluit dit zoekvak.
Home > Nieuws > Stefano Baggio benoemd tot managing director SECO Noord-Europa

Stefano Baggio benoemd tot managing director SECO Noord-Europa

Delen

SECO zet zijn bedrijfsontwikkeling voort, met als doel zijn leidende positie als leverancier van Edge Computing, IoT en Artificial Intelligence op internationale schaal te versterken en uit te breiden.

De nieuwe Managing Director van SECO Noord-Europa, Stefano Baggio, brengt meer dan 25 jaar ervaring mee in leidinggevende functies bij gerenommeerde Duitse internationale groepen in de verlichtings- en halfgeleiderindustrie. Tijdens zijn carrière was hij verantwoordelijk voor strategische inkoop en breidde hij met name de Aziatische markt uit voor zijn vorige werkgevers. Net als zijn voorganger is Baggio goed thuis in zowel de Duitse als de Italiaanse bedrijfscultuur, waardoor hij kan voortbouwen op de uitstekende basis en de cohesie binnen SECO verder kan versterken.

Overname

“SECO dankt Luca Buscherini voor zijn uitstekende werk in de afgelopen maanden als Managing Director van SECO Noord-Europa. Luca heeft opmerkelijke vooruitgang geboekt bij het integreren van SECO’s twee grootste Europese locaties, het harmoniseren van processen en het aanzienlijk versterken van de Duitse vestiging”, aldus Massimo Mauri, CEO van SECO. “Bovendien ben ik blij dat ik de kans krijg om Stefano Baggio als Managing Director op te nemen in het wereldwijde management van SECO. Ik ben er zeker van dat Stefano een impact zal hebben op zowel het strategische als het persoonlijke werk in SECO Noord-Europa”.

Specialiteit

Stefano Baggio is gespecialiseerd in contract- en projectmanagement en in het ontwerpen en produceren van elektronica. Meest recentelijk was hij Global Head of Procurement bij SECO, waar hij een sleutelrol vervulde tussen de productie- en commerciële sectoren van SECO. Hierdoor heeft hij niet alleen professionele ervaring, maar ook een grondig inzicht in de verschillende processen van SECO. Met de benoeming van Baggio is het de bedoeling om de internationale activiteiten te versnellen en de samenwerking verder te versterken. Een opvallend voordeel is Baggio’s uitgebreide ervaring met het werken in verschillende culturen, aangezien hij meer dan 17 jaar in Azië heeft gewoond.

Over SECO

SECO (IOT.MI) is een hightechbedrijf dat geavanceerde oplossingen ontwikkelt en produceert voor de digitalisering van industriële producten en processen. Dankzij de hardware en software van SECO kunnen B2B-bedrijven eenvoudig edge computing, Internet of Things, data-analyse en kunstmatige intelligentie in hun bedrijf introduceren.De technologie van SECO omvat meerdere toepassingsgebieden en bedient meer dan 450 klanten in sectoren als de medische sector, industriële automatisering, fitness, verkoop, transport en vele andere.Door live monitoring en slimme besturing van apparaten in het veld dragen de oplossingen van SECO bij aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering door een efficiënter gebruik van hulpbronnen.

Delen

Vision and Robotics nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen binnen de robotica en kunstmatige intelligentie via onze digitale nieuwsbrief. Meld je gratis aan en ontvang deze elke maand in je mailbox!