Search
Close this search box.
Home > Nieuws > Kuijf Logistics uit Utrecht selecteert DNA Services als nieuwe IT-partner

Kuijf Logistics uit Utrecht selecteert DNA Services als nieuwe IT-partner

Delen

Hendrik-Ido-Ambacht, 15 februari 2024,
Logistiek dienstverlener Kuijf Logistics uit Utrecht heeft DNA Services geselecteerd als nieuwe IT-partner voor de toekomst. Kuijf Logistics is een familiebedrijf met een rijke historie waar nu de derde generatie aan het roer staat. In 1952 is Transportbedrijf G. Kuijf & zonen B.V. opgericht en gestart als vervoerder van melkbussen van boerderijen naar de fabriek met paard en wagen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een multi-inzetbaar bedrijf, waarbij warehousing, handling en B2B-transport van kleine tot grote volumes aangeboden wordt.

Kernactiviteit van het bedrijf is bouwlogistiek waarbij bouwmaterialen bijvoorbeeld met kooi-aap- en kraan geleverd worden. Om koploper te blijven is het bedrijf continue bezig te innoveren en efficiëncy verbeteringen door te voeren. Vanwege de groei was er behoefte aan een solide IT-partner met aantoonbare referenties binnen de transportsector. De samenwerking heeft betrekking op het complete IT-beheer inclusief security-oplossingen. Tijdens de inventarisatie van het huidige IT-landschap heeft DNA ook een uitvoerige security scan uitgevoerd.

Op de foto v.l.n.r. Hans de Wit (Commercieel Directeur & Co-Owner DNA Services) en Maarten Kuijf (Directie Kuijf Logistics).

DNA zal Kuijf Logistics onder meer ondersteunen op de volgende onderdelen:

  • Geautomatiseerd patchmanagement ter reductie van de beheerslast;
  • Proactieve monitoring van de complete IT-omgeving;
  • Uitfasering van het bestaande serverpark en migratie naar de cloud;
  • Implementeren van security-oplossingen;
  • Ontzorgen in dagelijkse werkzaamheden en projecten op het gebied van IT-beheer.

Maarten Kuijf, directie Kuijf Logistics, motiveert de keuze voor DNA Services: “In het kader van professionalisering en schaalbaarheid zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare IT-partner. Tijdens het ITT-event van Trimble, een logistiek innovatiecongres, hoorden we positieve klantervaringen over de dienstverlening van DNA Services. Zij werken reeds voor transportbedrijven, zoals TSN Groen, Ploeger Logistics, Prins Transport / Müller Fresh Food Logistics en andere logistieke bedrijven, dus kennen zij de dynamiek van onze sector. Een goed IT-fundament is cruciaal voor onze business en we hebben stevige groeiambities. We stellen steeds strengere eisen aan veiligheid, continuïteit en het volgen van de juiste procedures. DNA zorgt ervoor dat wij ons TMS-systeem Talis (TANS) inclusief de IMPACT-planningsmodule vanuit de cloud kunnen gebruiken. Ik ben blij dat DNA Services onze nieuwe IT-partner is geworden en verwacht veel van onze samenwerking!”

Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner DNA Services: “Sinds de oprichting ons bedrijf in 1994 zijn we al actief in de wereld van productie, groothandel en logistiek. Steeds meer bedrijven onderkennen het belang van een stabiele IT-omgeving en ons speerpunt ‘cybersecurity’. Ook helpen we al ruim dertig jaar talloze bedrijven met werkplek, systeem- en netwerkbeheer en kunnen we faciliteren in de transitie naar de cloud. Dankzij onze ervaring in de samenwerking met ketenpartners, zoals TANS, kunnen wij bedrijven echt volledig ontzorgen. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van Kuijf Logistics, een degelijk familiebedrijf met een gevestigde naam in de transportsector!”

Over Kuijf Logistics
Kuijf Logistics is actiefs sinds 1952 en opereert vanuit Utrecht. Met een vloot van 50 vrachtwagens, een team van ruim 60 medewerkers en meer dan 70 jaar ervaring is het bedrijf sterk in vervoer binnen de BeNeLux. Het transportbedrijf is gespecialiseerd in bouwlogistiek en een betrouwbare partner voor de op- en overslag van goederen. Ook zet Kuijf Logistics volop in op elektrificatie van de transportvloot en  inmiddels zijn de eerste nieuwe elektrische vrachtwagens in gebruik genomen. Voor meer informatie: https://www.kuijflogistics.nl/

Op de foto v.l.n.r. Maarten Kuijf (Directie Kuijf Logistics) en Hans de Wit (Commercieel Directeur & Co-Owner DNA Services)

Over DNA Services
DNA Services B.V. is een zelfstandig IT-bedrijf, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, dat landelijk opereert. DNA is ontstaan in 1994 vanuit de IT-afdeling van een productie-onderneming. Het team van DNA bestaat inmiddels uit 30 medewerkers. Dagelijks worden klanten ondersteund met het beheer van netwerk- en serveromgevingen en de transitie naar de cloud. Verder levert het bedrijf support en (online) werkplekbeheer (DNA Cloud). Met name security vormt een steeds groter speerpunt binnen het productaanbod.

DNA ontwikkelt en implementeert verschillende softwareoplossingen. In de achterliggende jaren heeft het bedrijf, vanuit een vernieuwde groeistrategie, diverse overnames gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de overname van een Uniconta-klantenportefeuille en de overname van FreshERP. Fresh IT Services B.V. levert aan bedrijven in de groente- en fruitsector de branche-oplossing ‘FreshERP’. DNA bedient een groot aantal klanten in sectoren zoals Food, Productie, Transport, Handel, Agriculture, Horticulture, AGF en Fashion. Meer informatie: www.dnaservices.nl en www.fresherp.nl

Delen

Vision and Robotics nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen binnen de robotica en kunstmatige intelligentie via onze digitale nieuwsbrief. Meld je gratis aan en ontvang deze elke maand in je mailbox!

[forminator_form id="379"]