Zoek
Sluit dit zoekvak.

Disclaimer

Op het gebruik van deze website www.vakbladen.com zijn onderstaande gebruikersvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruikersvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie

Vakbladen.com en haar dochterondernemingen (hierna te noemen Vakbladen.com) streven ernaar altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Vakbladen.com niet in voor de volledigheid, juistheid, of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op deze website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Vakbladen.com aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de schade die voortvloeit uit het gebruik van informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Vakbladen.com en de gebruiker van de website bestaan.

E-mail

Vakbladen.com garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliger per e-mail met Vakbladen.com te corresponderen accepteert u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Vakbladen.com heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbare inhoud daarvan. Vakbladen.com aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor de schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Vakbladen.com zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke maner dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Vakbladen.com daar vooraf schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Vision and Robotics nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen binnen de robotica en kunstmatige intelligentie via onze digitale nieuwsbrief. Meld je gratis aan en ontvang deze elke maand in je mailbox!